Analyseert en controleert uw verzekeringen en stuurt aan met eerlijk advies.

Voor u als verzekeringsadviseur

LJ RMiA is een Registermakelaar in Assurantiën die als geen ander de weg weet in verzekeringsland. Wij analyseren en controleren graag uw verzekeringsportefeuille als een soort van Contra-Makelaar. De overheid legt u steeds meer zaken op waaraan u moet voldoen. Was voorheen een diploma voldoende, tegenwoordig dient u jaarlijks PE te behalen. Het bezoeken van uw cliënten wordt steeds verder aan banden gelegd. U dient vast te leggen wat u hebt besproken, met wie en waarom, en u moet dit allemaal kunnen reproduceren. Hierdoor heeft u veel minder tijd om de portefeuille van uw cliënt goed door te lopen. LJ Registermakelaars in Assurantiën speelt hierop in en kan voor uw relaties deze check overnemen.

Omdat wij geen polissen verkopen, kunnen wij volledig onafhankelijk ons werk uitvoeren. Over onze beloning kunnen wij interessante afspraken met u maken. U weet zo van te voren waar u aan toe bent. 

Wij maken op uw verzoek per cliënt een analyse van de schadeverzekeringsportefeuille en controleren hierbij bijvoorbeeld of polisvoorwaarden up-to-date zijn, of omschrijvingen van verzekerde objecten correct zijn, of naverrekeningen juist zijn uitgevoerd en of er wellicht nog aanvullende verzekeringen nodig zijn en of de premies nog markconform zijn, etc. etc.. Aan de hand van een uitvoerige rapportage die wij voor u maken, kan uw buitendienst relevante zaken met uw cliënt bespreken. Deze (efficiënte) aanpak levert voordelen op die zich vooral uitbetalen in geval van schade, wanneer het van groot belang is dat de verzekeringen van uw cliënten zijn afgestemd op de huidige situatie.

Kwaliteitswinst

De kwaliteitswinst is dat u van ons een specifiek op uw vraag toegesneden antwoord krijgt. En door ons slagvaardige tempo houden wij uw kosten laag. Met onze kennis behoren wij tot de top in ons vakgebied. Wij zijn hoog opgeleid en hebben jaren van ervaring. Hierdoor dringen wij sneller dan wie dan ook door tot de kern van uw vraag, hoe complex ook. Bij LJ RMiA kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en verantwoorde verzekeringsconstructies. LJ RMiA controleert alles: complexe zaken, grote zaken, emotionele zaken. Onze dienstverlening strekt zich uit van schadeverzekeringen tot zorg en inkomen. Wij begeleiden opdrachtgevers bij het inschatten van potentiële risico’s en bij het vinden van oplossingen om die risico’s te beheersen. Omdat elk bedrijf uniek is, is maatwerk daarbij onontbeerlijk. Dat is voor ons, als professionals, juist de uitdaging van ons vak. Daar hebben we plezier in en dat enthousiasme proberen wij graag op u over te brengen.

De kracht van LJ RMiA ligt in de combinatie van vakkennis, persoonlijk contact en een creatieve aanpak. Wij werken altijd volgens de hoogste standaard: kennis, vakbekwaamheid en integriteit staan bij ons buiten kijf. Niet voor niets zijn wij toegelaten als Registermakelaar in Assurantiën (RMiA). Dat geldt als keurmerk dat slechts door een select aantal personen en assurantiekantoren in Nederland mag worden gevoerd.