Analyseert en controleert uw verzekeringen en stuurt aan met eerlijk advies.

Voor u als bedrijf

LJ RMiA is een Registermakelaar in Assurantiën die als geen ander de weg weet in verzekeringsland. Wij analyseren en controleren graag uw verzekeringsportefeuille, zowel zakelijk als privé (directeur – eigenaar). Wij doen dit als Contra-Makelaar, waarbij wij alle verzekeringen die u hebt afgesloten op haar meritus bekijken.

Omdat wij geen polissen verkopen, kunnen wij volledig onafhankelijk ons werk uitvoeren. Aangezien wij op basis van een vast uurloon werken, weet u vantevoren waar u aan toe bent.

Wij maken op uw verzoek een analyse van uw verzekeringen en controleren hierbij bijvoorbeeld of polisvoorwaarden en clausules up-to-date zijn, of omschrijvingen van verzekerde objecten correct zijn, of naverrekeningen juist zijn uitgevoerd en of er wellicht nog aanvullende verzekeringen nodig zijn, of er sprake is van dubbele dekkingen en of uw premie nog wel marktconform is, etc.etc. Dit levert voordelen op die zich vooral uitbetalen in geval van schade, wanneer het van groot belang is dat uw verzekeringen zijn afgestemd op de huidige situatie.

Ons specialisme zijn schadeverzekeringen. Mocht u echter ook advies over pensioenen en employee benefits willen hebben, kunnen wij u doorverwijzen naar collega's van ons die hierin zijn gespecialiseerd.

Kwaliteitswinst

De kwaliteitswinst is dat u van ons een specifiek op uw vraag toegesneden antwoord krijgt. En door ons slagvaardige tempo houden wij uw kosten laag. Met onze kennis behoren wij tot de top in ons vakgebied. Wij zijn hoog opgeleid en hebben jarenlange ervaring. Hierdoor dringen wij sneller dan wie dan ook door tot de kern van uw vraag, hoe complex ook. Bij LJ RMiA kunt u rekenen op persoonlijke aandacht en verantwoorde verzekeringsconstructies. LJ RMiA controleert alles: complexe zaken, grote zaken, emotionele zaken. Onze dienstverlening strekt zich uit van schadeverzekeringen tot zorg en inkomen. Wij begeleiden u bij het inschatten van potentiële risico’s en bij het vinden van oplossingen om die risico’s te beheersen. Omdat elk bedrijf uniek is, is maatwerk daarbij onontbeerlijk. Dat is voor ons, als professionals, juist de uitdaging van ons vak. Daar hebben we plezier in en dat enthousiasme proberen wij graag op u over te brengen.

De kracht van LJ RMiA ligt in de combinatie van vakkennis, persoonlijk contact en een creatieve aanpak. Wij werken altijd volgens de hoogste standaard: kennis, vakbekwaamheid en integriteit zijn bij ons vanzelfsprekend. Niet voor niets zijn wij toegelaten als Registermakelaar in Assurantiën (RMiA). Dat geldt als keurmerk dat slechts door een select aantal personen en assurantiekantoren in Nederland mag worden gevoerd.